Sophie

- Mer än du förtjänar!

UTG

Kategori: KUL

justja
silk i fredags : sara o johan dansar vals , jag stör en chinese haha , men sedan bjöd jag såklart upp johans vän till vals;)


här är BmB för nån helg sen
haha:D

hellloo

Kategori: KUL

Idag vaknar jag sent , hoppade friskis , sov så konstigt..

Går upp gör mig lite te  sen försvinner ungefär 3h o då fixar jag till mig o drar iväg till ikea med pappa =D kommer hem med en tv bänk - eftersom jag fått en ny tv av pappa , ser ungefär ut som den på bilden breeeee..

o sen fick jag också med mig , tre kuddar till sängen , en fotoram :

 rätt najjs ,hade redan en nu har jag två !!  har massa nnajjsiga biljetter där från olika grejer , justin , kent ,kent ,håkan mm.
efter det åkte jag hem o sen fixade jag i mitt rum o nu e de JÄTTE mysigt här, vill någon komm a över?

sara var nyss här vi åt dip , grönsaker , o chips SÅKLART , sen så grät vi lite också (till oth). hahahaha , alltsååå jag fattar inte , vi båda sitter på varsin sida av sängen o båda är knäpptysta sen typ kollar vi på varndra o hör hur den andra snyftar , o så börjar båda gråta - tårar o hela kittet , haha , sen när vi märker hur jävla fula vi är börjar vi as garva o typ gråta samtidigt , haha , as kul iaf...

O nyss fyllde jag i en ansöka till lumpen , jag ska få svar , en inloggning , o fylla i , verkar jag trovärdig för lumpen så får jagkomma o göra testerna , klarar jag dom får jag göralumpen , men kan okså tacka nej..

Tur att jag börjat gymma  nudå:D o imorgon ska jag gymma med instruktör - ska bli lite spännande..

Ne nu ska jag bajsa , göra mig en macka - alltid hungrig - sen ska jag mysa mig ner framför den stora feta tvn;) Gaah 32tum typ , kanske större , o förut hade jag 14  så de är liiite skillnad , haha..

Pusss

grattis elli=)

Kategori: KUL

ooh allt var så bra igår...
grattis igen elli belli:D:D:D


Vill ni se bilder?
Klart nni vil:D

http://phiie.bilddagboken.se

japp , o om de behövs lösen för att se dom så skriv päron:)

idag ska jag laga mat o ta hand om min kropp  den mår inte såbra...
Åpuss

BAJS

Kategori: ALLT

blev vin o pizza med St igår de va najjs , sen efter det drog jag ut med sara , bianca , sandra , josse , emelie till silk , det var najjs där vare , förutom att dom inte har skyltat vart alla hål är , så hela mitt knä är pajjat nu , inte de knät som hade gjort loper ,utan de andra, aah o bakis var man också i morse , kändes as bra att komma till friskis blek som jag vet inte vad - men jag sov lite längre os kippade o sminka mig , väl där på friskis får jag hjälpa massa småbarn som ska in på ett pass - familjejympa , så förbannat söta , mångfa hade klätt ut sigf idafg då det var avslutningf för dom , så det fanns tomtar , prinsessor och en pippi där mm.
dom blev också bjudna på luussekissar och pepparkakor , så ja jagf var ju smart o smakade lite av dom=D..

Nu har ja kommit hem ,ätit kina mat o ska snart fixa mig , för först blire hem till mormo ro fira henne , hon fyller 65 , GRATTIS MORMOR=D

sen ska jag hem till ellinor :D o fira henne , fan va kul det ska bli .. ajaa ska bajsa igen - bajsar ju alltid en jävla massa dagen efter , haha , när jag hoppade fallskärm var jag ju bakis .. trodde typ att jag skitit på mig...

aja , ska kollalite bring it on AGAIN , sen dyschasychhaa , hoppas också jag får igång min dator - nån har förstört den:O:O:O:O:O:O , ska ju bränna skiva  io lägga in mysiga bilder jag och mina snyggingar i skolan tog , PUSS på det..


sen ska jag också be till gud att jag inte ser ut som det vidriga äcklet jag såg ut på bilden på silk..


ah konstig mening , fattar inte själv , men e så förbannat nödig.

Vi hörs
eller hör av er =)

PPPPPPPPUSSS

Kategori: KUL

hej, för ett par timmar sen kollade jag sjukhuset och sos gute , de är min favvogenre på serier , haha , oså komedi såklart , samtidigt käkade jag en fet fruktsallad!
Mums jaa!

iaf imorse hann jag posa med min kamera, här har ni resultatet:
 - 2 sek timer ist för 10 hahah

  <-visst ser jag lång ut på dne här


äsch nu lägger vi av med sånt här tjafs , jag har nyss ätit en nattmacka o kommer somna perfa ,så måste somna innan jag blir hungrig igen..

Puss på en bra helg!

PUSS

 vissa förtjänar verkligen inte att få en puss:) men domskiter vi i nu!

sophie Å hej o hÅ

Kategori: KUL

klockan elva möter jag upp annie på stan för att chilla med tessie osv ...

iaf , sen blire skolan
första lektionen är engelska , där hade jag o Isabella muntliga - nationella'
gick förvånadsvärt bra bree!
sen efter de vare eget arbete på samhällen - så min grupp sitter i studiocarl o chillar , efter det blire lab på naturkunskapen - SPÄNNANDE!
sen drog jag ner på stan för att kika runt på kläder till helgen , o på busshållsplatsen träffar jag evve som vill gå på stan med mig=D , så de blir designtorget gina och VILA dom öppnade ju det för någon dag sen , elle ridag? , vettefan as bra affär , as snyga klänningar , dock ingen som satt bra på mig , men en på evve , as snygg varen!

yee , sen blire att gå till change och ännun en gång mäta min storlek ;P , haha , aja , hittade iaf en bh som satt as bra o är as skönt! Kul också att de var halva priset , 150:- lätt värt!!
aah sen köper jag mig en munk och seda möter jag upp sara också o så tar vi bussa hem , o nu sitter jag här med sopppa i magen o är mätt o glad oså väntar på att någon ska säga något riktigt fint till mig , lär väl få vänta ett bra tag!!...

jaja ,imorgon e det nationella i engelska - lyssna o skriv övning!


ah o så vare tänkt att dra till kunge men vettefan om jag orkar peyya så förbannat mkt ..

men iaf så ska jag nog kebba med en vän o sen på lördag blire mys o partykväll hos elli !, kul de ska bli att ge henne presenterna!!  o på lördag ska jag också jobba o träna , goodie goodiie soppan!



Får se om jag får tid för plugg också ..

kan va bra


Puss

MEN NÄSTAN!

Kategori: KUL

nyss var jag o gymmade och aerobicsade , de var kul ,men så jävla jobbigt där ett tag .. iaf så har jag bokat gyminstruktör så jag vet hur jag ska göra med alla maskiner , kan va bra då jag alltid kör samma o vill pröva på lite annat också.mhm
iAF så hoppas jag att de är han biffen som har ett så vackert ansikte att självaste kungen skulle gråta , haha na ,kanske inte
MEN NÄSTAN!

jaja hoppas de är han iaf , annars göre inget ( bara jätte mkt)

iaf såhar jag ont i mina benhinnor o i mitt knä nu så jag ska tat lugnt imorgon och baraaa softa o söka jobb o avbeställa massa skit som ramlat ner i våran brevlådan.

självklart ska jag gå till skolan också från 11:50 - tre fyra nångång...

Ska nog sova tidigt ikväll också ,....
tur för hvmode att jag gjorde de igår annars hade jag aldrig kommit dit idag , läs mer om hur dumma domvar mot mig o elli i ellinors blogg: ellinorclevinge.blogg.se


Nu ska jag drömma om min bigg(inte maten)
puss

PUss

Kategori: KUL

iIIIHhhi ,
lycka till elli!!



jappjapp..

idag ska jag ta mig till friskis , fråga efter gratisbiljetter till mina  vänner och träna ett aerobics pass o sen gymma , hoppas fan att knät håller i sig !
hah..

ska laga nå food snart så jag får ENERGI!!
om de är någon som vill med så säg till;)

Puss

jävla cp dag

Kategori: KUL

skolan - naturkunskap  - kul
lasarettet - lungtest - läskigt -tuppar av
buss-
skola- lunch
sceniska -- ingen jobbar av dansarna
Uppdansning - lika dålig som vanligt!
Stressa hem , leta trummpinnar - hittar ej  ,
svimmfärdig- yougurt
repa- okej alla var sega
hem - laga snabbmat - carbonara
kolla ett avsnitt av 2½ men - as bra
sitter här - död - huvudvärk


 jag måste sova ut i natt , annars komme rjag dö av stress - hjärtattack


hoppas ni mår bra iaf.

gah

Kategori: KUL

tidigt sa jag?
tidigt trodde jag!

men nee ,varför gör jag såhär mot mig ..
aja jag har iaf varit lite duktig och sökt flera jobb nu , har sökt 5 jobb ,lär ju få något iaf? haha ,

fyfan för er annars


nu blire sova ,,
jag har ljus tända i mitt rum , känns mysigt , gör inget att jag måste titta på dom själv , jag njuter ändå.

godnatt, puss 

hej

Kategori: KUL

jobbig dag , sov inte ett piss inatt då mittknää gjorde loper under helanatten så att jag knappt kunde röra mig när jag vaknade , så jag tog sovmorgon för att ta igen timmarna jag missade på natten och hade på litervis med ormsalva på knät , just nu e de lite bättre faktiskt ,hoppas bara de fixar sig tills imorgon då det är uppdansning..

Imorgon ska jag också ha naturkunskap  B för första gången - spännande , hörde att vi fick en bra lärare.
Men tyvärr kommer jag ej kunna vara med på hela lektionen för jag ska på nå läskigt lungtest på sjukhuset !! mahgad ,jag vill inte dra dit ensam:(.... tänk omlungorna sprängs eller nå:O. nerå de ska nog gå okej..

Idag var jag o pappsen o storhandlade , de görvi varje måndag , jag älskart! finns så mkt gott i frysen då och imorgon ska jag dricka nån provivashot o kolla om jag blir piggare osv..
spännande ..

Idag gick jag o sara på stan för att leta efter hemliga things , vi hittade också ett par skor til mig som jag skaha. jag ska köpa dom imorgon om mina pengar kommit in , men de ska dom , de är ju 25 då såå=)---


Jappjapp.
ska kolla om de finns nån rolig på msn , annars blire en tidig sömn!! kanske borde sova nu fan.....

humhum...


fattar inte hur vissa folk kan klaga på en på ett sätt när dom själva är likadana eller när folk kan vara så iskalla att domknappt skulle kunna ha ett hjärta , men att dom fortfraande lever..
aja

ska drömma om mina skor nu!
tjarå!

Åh

Kategori: KUL

Hur kan du leva utan hjärta iskalla jävel? . ..:.......... .:......:... Idag har jag kört sönder mig , gymmat,jympat,och gått promenad. Kanske inte så bra men de kommer synas så bra sen. Längtar, jag vill på allvar gå ner nu. Även om många tycker att jag inte borde de, eftersom jag skulle må bättre av det. Mår inge bra nu faktiskt , känner mig så förbannat sviken. Och så saknar jag dig.... Snart e de dags att sova, skola imorgon.. Orkar seriöst inte med skolan längre. Gah! Orkar ingenting. Ne ska fortsätta kolla wallander nu. M stackars .

för er som inte vet

Kategori: KUL

så heter jag sophie
oså e jag bajsnödig.
igår var sara här
kul som fan vare
.
brb bajsa
.


igår var jag också o gymmade med Vallisen
det var najjs som sagt.

Iaf  sara banara var här igår o här kommer lite heta bilder på henne från igår:



självklart rökte vi på också:)



 
vi kollade också på en film : Black Christmas - helt ok ,, går att kolla med sara banara!
jaja , nu ska jag packa för jag ska till friskis o gymma/jympa - antingen både och eller något av de bara , får se hure blir.
Vi hörs , och hurni tjejer!! , drick mkt vatten med citron i så att ni inte drabbas av något som heter urinvägsinfektion - inte bekvämt!

MAH AGAHAHHAG

Kategori: KUL

Jag har tappat 4 läsare?
Vilka är ni egentligen?


jaja , jag fångar er snart igen


Idag vaknade jag vid elva , UTVILAD Och kåt..

efter det åt jag lite yougurt , det gick i snabbt. inte ätit mjölkprodukter på as länge , så de var gott , ett tag iaf , tills jag fick ont i maggen..
yes
4h efter runt två gjorde jag tacos till mig , emelie , mamma o toni , de va rjätte gott o jag e en jävel på tacos.

Sen en timma efter det drog jag o Michaela o gymmade , as duktiga var vi , och världens snnyggaste killevar där , såg han igår också , han jobbar på friskis (som jag) fan vilket bra par vi skulle bli ,

hah skit samma , jag drömmer bara en massa , ha, som michaela sa " han har redan flickvän"
MEN  , jag kan väl få drömma om han? BRA


aja , nu sitter jag o väntar på sällskap från en viss Cederborg !
Sara Cederborg också kallad sär ,hehieh , neråå................

vi ska mysa hos mig med chirre o dirre tror jag=D ,
goodis skulle INTE vara helt fel..

fan e mina tior nånstans??
om nån vet
SÄG
hhhhhhhhehe


Hoppas att jensens och steens ringe rpå månday o säger ,ja du har jobb här o du får jätte bra betalat o du ska bara sitta på en stol o le , na ,not really ,men ännddå..... -- jag snålar aldrig på bokkstäver jag innte.
Höörrs

hej

Kategori: KUL

såå jävla död min kropp är

sacomässan var jätte intressant  - jag ska bli , idrottslärare , sexpsykolog , polis eller bartender , eller jaa , jag ska gå utbildnngen som är på 4 veckor i Kos/på kos? !! fett najjs
 det var kul att jobba idag - friskan , nu vet jag när alla snyggingar gymmar..
 MARKUS KRUNEGÅRD VAR GUDOMLIG , HAN GRÄT , JAG GRÄT , SARA GRÄT!!

AJa..

tack Bodil & Sara för ikväll , nu sk ajag äntligen få sova ut , inte gjort de på.... över 2 månader fan , gaah

huvudvärks pusss
natti

Mja

Kategori: KUL

skulle bara pröva om de funkar att lägga in en bild. Iaf så är vi påväg vill sthlm nu. Jag kommer nog inte blogga förens inatt. Så håll till godo. Puss

nu e jag mätt

Kategori: KUL

har ätit två mackor eller ja egentligen 4 efteratt jag tränat på friskan ,jag var duktig och tog mig dit fast jag var helt lam i kroppen , jag klarade mig t.om igenom ett medelpass , hejjamig.
tråkigt nog var ledaren lite halv seg , kan inte förklara rörelserna  hon gjorde ,men det såg konstigt ut ,
visst hon had eett bra pass ,men hon såg iaf konstig ut!

yy


Nyss kollade jag klart på  sunes jul , fyfan va bra det är:):):):)

och nnu laddar jag hem Sos Gute , jajo man kan kolla i deras webbtv , men det  hackar så otroligt mycket då så jag orkar ej kolla där ,men om 35 min har jag avsnittet ,men kommer jag orka kolla på det? borde jag inte sova? DÅ jag ska upp tidigt för att dra till sthlm och till högskole grejs - sacomässan vid åtta!
mjajo ,man kan ju sova på bussen?

FYfan vilke hektisk dag jag komme rha imorgon ,, lissna:

upp halv sju ,vara i skolan kvart i åtta
mot sthlm åtta och vara där flera timmar
hemma runt fyra ,
jobba vid halv sex till åtta
sen åtta äre markus krunegård och johnny rex!
sen slutar det vid tolv ett nångång , då ska jag pussa på en kille(?)
sen så ska jag sova!

och lördagen är såå mkt lugnare då jag ska först äta tacos med mamma o emelie , sen?
SEN SKA JAG INTE GÖRA NÅGOT  se på fan alltså...
ehm ,kanske drar o gymmar!! ja de kan jag göra , a de blir bra , sen kanske dra nå medelpass ,eller ne , kör man skiten på crosstrainern så skaru nog ta på kroppelikroppen...

iaf sacomässan imorgon dåroo får se hure blir , skulle hellre vilja ha helkroppsmassage,,,,8-)  någon somkan tänkas ställa upp för en hundring??? MJAA, halv timma ,

hah , ajaa ,idag har jag sökt ett jobb som sagt , imorgon ska jag söka två till , ett härnära mammaoch ett somär nära pappi , tack föresten pappa för att du kan lägga ut pengar till mig , älskar dig,,

och älskar dig också mammi , tack för att du löpte lite godis tillmig idag:D:D:D!

ne nu ska jag kolla om sos gute har rappat på lite..

Godnatt på er alla därute

hejj

Kategori: KUL

Jag undrar jag om det blir nån repning?

verkar ej som de , yeye , de fixar sig!

Iaf så sökte jag nyss jobbpå Jensens B'o'fhus , tror jag har stora chanser att iaf få komma på intervjuv då jag haft flera små jobb inom foodieeesch.

Iaf , ja luktar sjukligt gott och jag hoppas det duger för O today , om de nu blir nå med det.


huhu!

Nu ska jag kolla på sunes jul , skulle INTE SITTA fel med lite candy nu..

PUSS

hello

Kategori: KUL

Idag gick jag upp klockan halv åtta , klockan kvart över skulle jag möta anna , men ändå hann jag fixa precis allt som jag brukar göra när jag går upp 1h & 30min innan, hmm, fattar inte ,hann dock inte äta så mkt frukost , men de gjorde inget - god mat i skolan så..
Iaf ,cyklar omöter anna HALT SOM FAN VARE , jätte läskigt , jag såg på anna att hon såg skräcken i mina ögon när vi möttes:P

Väl i skolan har vi engelska nationella skriftliget , det gick ganska bra , är ganska nöjd med min insats då jag egentligen är riktigt dålig på engelska;P

Efter det blire mat i skolan o sedan sätter jag mig i studio carl med elli och vi båda jobbar med samhällsarbetet och med Rudolf Von Laban.
Lite spännande!..
yepp

Efter det drar jag hemoch då är klockan tio i tolv!! , då brukar vi egentligen börja på en torsdag  , ganska kul tycker jag! , sköönt också , så jag drar hem och på mina 3 min hem hinner jag  halka med cykeln lite lätt flera gånger, kul va de ,körde ju som en jävla dåre , och jag som brukar vara rädd som faan när det är halt..
jaja

väl hemma är det samma rutiner som gäller , kolla kylskåpet , kolla skafferiet - inget gott , ne ,
då går jag och lägger mig i sängen framför datorn , kanske ska vila lite också , som jag brukar göra:P

sKUlle iaf vilja kolla en film , MEN JAG VET INTE VILKEN;( , baah! hjälpmig någon..


jaja,ikväll ska jag nog träffa oskis och innan det blire till att repa,feting najjs kväll!

helg
 imorgon - saco , jobba, markus + johnny rex
lör- äta med mamma o emelie , SEN VET JAG EJ.
sön- gymma & sola , inte gjort det på hela veckan , men jag gymmade och solade 3 grr vardera förra veckan sååå jag har ett pass innestående - eftersom jag sagt 2grr i veckan så!

JAJA ,ska leta film,  och medan denladdas home ska jag powernapa.


GODIS SKULLE VA GOTT

header

Kategori: KUL

Yey , Nu äre såhär att jag har fått en favvosida .
Picnik.com
hejo hå va bra de blir:


  


eller?



Just nu sitter malle och gör en header till mig , det ska bli spännande , jag försökte själv göra en som  ni ser där uppe ^men jag skulle behöva photoshop för att det ska se perfekt ut!!
ni får se sen hure blev dårå;)



Jag är hungrig mamma!

ahmen!

Kategori: KUL

jahaa!?

Idag vaknar jag trött som ett jävla as ,orkar inte duscha så ligger kvar en extra halvtimme, går sedan upp , gör mig en macka - ovanligt faktiskt , o sen sminkar jag mig lätt o borstar tänderna o går till skolan.. väl i skolan blir vi måttade för våra klänningar vi ska ha i mac beth!.... efter det går vi och har balett , gick ganska bra faktiskt , men i slutet får jag svårt att andas och så har jag gömt medicinen hemma så jag måste ta de lugnt resten av tiden , Och efter det masserar jag och eli varandra sen går jag och fixar till mitt Cv som jag ska lämna in imorgon och sen efter det drar jag hem , hade för ont i huvudet för att kunna ta in en dans till i huvudet..

Väl hemma somnar jag och vaknar ett antal gånger och efter det äter jag en kaka.
och nu lite senare liggger jag i min säng och bara softar ..

Funderar på att ladda hem nån film , någon som vet en bra film??




Förlåt om jag kanske inte är mig själv all the time , men jag är lite vilsen i mig själv och vet inte hur jag mår eller vad jag känner. men det ska jag ordna så fort som möjligt!

hejj

Kategori: KUL

nyss kom jag hem från andreas min vän, sov hos han inatt , tyvärrså skulle han upp vid sju så jag fick anpassa mig till de och drog hem vid åtta för att göra mig lite ÄGG. Det satt fint , snart ska jag gå till skolan(cykel hos sara), men först ska jag powernapa..
puss

http://www.gratisgodis.se/

Kategori: KUL

Om det är en bra sida?
-Ja det är det
varför?
-för man behöver inte betala för sitt godis!
Hur länge har du varit medlem?
- 2 år

Har du fått hem bra godis?

- ja 2 ggr , väntar på en tredje som ska komma snart , mkt bra och mkt gott godis!
Godisråtta?
-nej , mer en chipsråtta , men godis ligger också nära hjärtat!




vem tackar nej tack till gratis godis?
- Inte jag iaf.

Bli medlem du också; http://www.gratisgodis.se/?r=112214

du kommr inte ångra dig!

http://www.picnik.com/

Kategori: KUL

http://www.picnik.com/

bilder somjag lekt lite med:





huheuh

Kategori: KUL

vaknar med feber 39 grader , känns as bra verkligen så jag firar det med ett antal alvedon , nu när jag sovit lite längre känns det lite bättre förutom att mitt huvud leker kurragömma med mig (?) fan vet jag , men jag har ont som fano det drar konstigt.
Jag är så kissnödig just nu men orkar inte röra mig , kan någon hämta en kisskopp?

yess, kul o missa skolan idag NOT , hade sett framemot danslektionen faktiskt och religionslektion där vi då skulle ha prov , jag hade faktiskt pluggat och jag lär väl få göra det om 15år igen  , så jag måste välplugga igen..

nee nu ska jag pillra mig igen  , för jag , jag orkar inte ha ont i huvudet..
Igår vare mysigt med Oskar han är jätte söt, men jag tror att jag har ont ihalsen och i huvudet idag pga, att hans fönster är cp och öppnas av sig själv ibland , haha , lite läskigt.
nu ska jag ladda ner nån film , vettefan vilken , men lär väl bli nån rolig eftersom jag mår som jag gör..

åååh jag somskulle gymma idag också , jajaja!

föresten jag har fler fräknar i fejjan nu.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ett gott råd: Se upp,
så att du inte börjar såga av den gren,
 som du själv sitter på.
 Det gör ont att falla ner!

tro mig jag sitter och sågar just nu :/

hej

Kategori: KUL

Nyss kollade jag på sunes sommar , FÖR BRA JU


här är Andreas Hoffer(sune) idag :




 snart ska jag möta sara på ica sen ska jag köpa mig pommes pinnes ,inte ätit chips på hela helgen , bra duktigt egentligen , men något förtjänar jag iaf..

PUSSPÅDIG

=DDDDDD

Kategori: KUL

vilken jävla dag , dagen har helt gått upp o ner som en bergodalbana och tro mig jag har varitlängst upppe och längst nere , .. nere var jag i början av dagen , sen gick det bara uppåt , hade det jätte mysigt med oskar , tack för allt=)=)=)=)
t
När jag sen e påväg till bussen går jag förbi subway , o precis då börjar tre killar slåss så ini helvete , två mot en , fegt , och dom slår han helt blodig och jag blev helt förstenad och det enda jag kunde säga var att säga till tjejen som stod brevid mig o springa till polisen , , tu rnog stod dom bara runt hörnet , sedan kommer dom o då kan jag gå , några sek efter de  kommer en pike buss o sen går jag mot bussen där jag träffar johan - min förra låtsas morbror -89a trore eller ej , lite halvklfull sådär försöker han få med mig tillen efterfest, men ne , blev icke så , helt slut i huvudet och nu efter jag ätit upp min nattmat kommer jag slockna på en halvsekund.

imorgon ska jag upp och jobba tidigt , oså hade jag tänkte gymma , men måste hem o vila och plugga till religionen , fan alltså , 30000000 sidor , sedna kanske jag ska träffa orre , sara , vallis eller någon

vi hörs?

härmapa

Kategori: KUL

som sagt , vaknade vid 8 , drar och jobbar en pytte stund sen vid halv elva är jag  i skolan efter att ha blivit dissad av en cpbuss!!


iaf , dansade mellan elva och tre osen tog vi bussen hem  , o då sitter d een unge o sger hej till mig 10000 ggr ,oså härmar han mig med hur jag säger hej..


iaf nu e jag hemma , fryser som ini helvete.
hade feber i morse så hoppas INTe att jag har de nnu , då dör jag =/ , orkar inte ,, 



ska laga lite mat nu o sen får vi se om de blir orre eller sara , elli eller michaela .


Längtar till jag får äta glass till efterrätt

OH NO har jag blivit beroende?

det var kul igår  , som fan tack oskar
bilder från igår:


pommes

Kategori: KUL

jag ska upp om 6h
har ett feting blåmärke pga att en killemed fetingmuskler , gillar att bära upp tjejer så att dom står på hans huvud(?) sär..
dans imorgon
mys imorgon
jobb  också , en jävla kort stund

fan va segt , jag kommer inte ihåg sist jag sov ut alltså  ellr joo hos noi , men vafan !!!


hörsimorgon

JAG HAR FUNNIT MIN MAN!!

Kategori: KUL

Synd bara att han e lila och av gummi.



Idag gick jag upp väldigt tidigt , KVART I SJU , fyfan alltså , de kändes som döden, iaf , då efter en stund när jag kommer in i köket sitter pappa där ochäter frukost , haha han ligger nästan i tallriken , jag bah godmorgon o så hoppar han till , tror han nickade till en stund där=).
Iaf så kör han mig til skolan kvart i åtta för att jag skulle ha mitt favorit ämne - MATematik. ne inte direkt va..
o sen blev det dans , nnutida konst , och lunch ,lite samhälll och religion hann jag me dokså , sistalektionen skippade jag , kändes skönt , annars hade jag slutat nu.

Ikväll skare bli kul ,först BmB med sara o emz :D o sen pluto elle rkonrad , hoppas pluto..

jag hoppas dom här dagarna går fort elli för snar tär du 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=D=D

röjja på bardisken osv=) M-M

iaf ska äta nå lätt  sen ska jag fixa mig ,,, lär ta tid de här


<3

iiih

Kategori: KUL

dekänns konstigt i kroppen...;O



iaf jag vet vad för killar jag faller för eller ja , BLIR INTRESSERADE AV : svårflörtade som egentligen inte villha med mig att göra eller ja , de va så förut , nu verkar de vara så att dom vill lära känna mig först iaf..



Nog om killar såna finns de för mkt av - speciellt dom dära svinen..
NOG OM KILLAR SA JAG...

yes imorgon blire afterwork med sara och emma o sen ska några andra dit också , sen konrad om nu inte bmb är mkt bättre får se hur de artar sig , hoppas iaf att jag får träffa Orre skulle va kul=).


alltså har en sån förbannat konstig känsla i kroppen imagen , kan de vara för all glass jag ätit idag ? ne de tror jag inte ,tror dessvärre att jagätit alldeles för lite glass ,, så ska nog ta mig en päronsplitt nu,

Imorgon blire också school innan den förbannat bra helgen - förutom jobb och skola på helgen så. hoppas vifår reda på samhällsprovet , om jag får godkännt ,isf vet jag hur jag ska plugga för att lära mig rätt!!

kanske ska man ladda hem en film? nja ,isf lär jag somna rätt sent , .. hummjobbigt läge , och sen så vet jag ju inte vilken filmheller..

aja nog om mitt babblande som jag knappt själv förstår mig på!!


ja men glass vare, måste fåbort den dära känslan!!

Idag har jag solat solarium , jag blev fräkning. inte bra

Kategori: KUL

idag

Kategori: KUL

har jag ätit massor, hade jag int eskäms ihjäl att jag äter så hade jag skrivit upp hur mkt de är

men jag e tyst ..

nublire glass..
Puss

Hej

Kategori: KUL

Nyss åt jag en burgare på donken . Har också gymmat idag & solat(duktig) och tidigare idag  har vi nationella - sv skriftligt. det gick OK. Imorgon blir en bra dag;DD;D;D puss.

mjauu

Kategori: KUL

Idag har jag vaknat trött som ini , iaf fick 40 min på mig att fixa mig och drar sedan till bussen och till skolan för att ha nationella prov. Det gick helt okej och nu sitter jag i studiocarl för att skriva ut cv som jag ska lämna lite här och var , och igår blev jag också medlem på/i arbetsförmedlingen , så nu jävlar ska det strömma in jobb för lilla sophie ;D Hell yeah.. Så idag blire lämna ut lite cv och sen ska jag hämta ny medicin och så ska jag gymma på friskis , idag ska jag köra kondition som fan!


Iaf vi hörs säkert.
jag vill ha en kissemisse!!!

sug

Kategori: KUL

Fan va allt kan suga , och fan vilken jävla cpdag. Snälla kan någon slå ihjäl mig , ne , krama mig ist jag fryser

studio carl

Kategori: KUL

Just nu sitter jagdär
hade nyss nationella muntliga , jag var inte direkt kontaktbar och var helt ute och cyklade , men pratade i 3 minuter? Kändes som 3 sek men aja , och fick iaf godkänt! Bra sophie . helt okej!

 Idag blire hem o sen typ vila , och sen kanske be nån skjutsa mig till pappa o sen till friskan jag ska träna skiten ur mig , sen ska jag också kika på grabbar på gymmet, stina har sålt ut dom så bra på hennes blogg: Stinahammar.blogg.se ;)
hah , ajaa , nu blire massage snart med elli och sen klockan halv tre äre religion , de tycker jag e jätte roligt=D

PUSS

AHA kej!

Kategori: KUL

hah , fyfan va gott de va med spicy och vilka härligt störda typer de finns , sara lär ha trivts bra där med oss=D eler har jag fel??
iaf satt där typ två timmar , sedan börjar jag  bege mig hemåt gåendes... men nej nej , de blåser storm och jag känner mig som marilyn monroe i mitt vita linne som hamnar upp i fejjan där också paraplyt har vänt sig tusen ggr om , SÅ , jag går mot bussen ist , mkt skönt ,  väl på bussen kommer de på en kille som köpt e biljett ur dom här nya automaterna nivet?? Sen chaffisen bah : nemen dom här gäller inte nu dom börjar gälla i januari..
ah men tjenare , varför har ni då satt på dom så att dom funkar????


ähhh

jag borde göra läxan tills imorgon  - muntligt prov sv..
MEN hur i hela helvetet ska jag kunna få in egna tankar om jag itne ens vet vad jag tycker då??

iaf jag har kärat ner mig i någons ögon , och de känns bra, riktigt bra , såna dära ögon som man druknar i ,..
bra då har jagnågot att göra om dagarna!

neee
JAG MÅSTE FORTSÄTTA MED SVENSKAN NU , annars dör jagimorgon!

PUSSSosmek

upddttt:

Jag har smulor i sängen och imorgon ska jag träna skiten på friskis och på tis blire rep!!! massa mass abra

Idag är det min pappas dag!

Kategori: KUL

Grattis pappa eller ja alla andra pappor också .
har inte tänkt på de förens nu , men fan va konstigt ordet pappor låter .

yeye

Så nu e mamma pappa här (morfar) och äter , själv sitter jag o väntar på efterätten , haha feting gott..
Min pappa har fått ett gulligt mmsmeddelande o sen imorgon när jag kommer till han ska han få en kram och ett litet paket..

Ska också imorgon lägga in en bild på han o skriva lite välvalda ord om han- puss



Spicy ikväll , kommer bli såååå nice!=Dhell ye

nu ska jag vispa lite grädde !

gårdagen

Kategori: KUL

var as bra . japp!

Började med att jag sprang till bussen i mina klackisar o i mina allt för tajta stuprör.

drar till pitchers och chillar sönder o häver in öl efter öl , o sen lite drinkar på de. vem tackar nej till gratis dricka?
INTE JAG

thanks C =D

Yee vi sitter där till typ elva , sen blir vi fundersamma vart vi ska vidare , fattar inte varför vi funtade på de eftersom de var najjs på pitchers,, eye Bill o Bob blev det iaf o där vare egentligen 20... men vilken snäll vakt , eller va säger du sara banara ??;) haha


Iaf väl där inne köper jag min första cider , eller alltså första gången jag öppnar plånboken,,fett najjjs o billigt blev de också!!!

Yes sen skulle de bli efterfest hos Andreas och RIkard men de var lite segt för de..så jag drar till dom o väl där däckar man diiirekt!!

Yes vaknade där idag och chillade lite, sen fick jag skjuts hem, och snart ska jag diska  , sen kommer morfar o så ska vi äta lite , JAG SKA ÄTA PYTTE LITE . för de blir spicy ikväll , med sara , och kanske Andreas & Rikard, fettt najjjs


Justja , har ju läxa också m gaaaaaaahhhh,,
men diska först . Hörss

hur kunde jag vara så dum?

Kategori: KUL

och varför upptäcker man de alltid försent?


fan , dumma sophie

hihihi

Kategori: KUL




okej för er som blev lika förvirrade som elli idag(?) så kommer den riktiga ordningen här:

*Vakna- åka bil med a
*skola
*lämna cv till icapica
*hem o fixa mig
*Os
*godis
*mikkiz - skjutsar
*buss till toni
*toni
-xbox , statoil , påskkärring
-sov
-vaknade
-frukost
-bilspel
-fyrhjuling
-hem


HEj




YESS idag tog jag bussen vid två hem från tonkan dårå - gratis vare!! de va som fan tänkte jag(A) o satte mig på bussa hem..

väl hemma gjorde jag jätte god lunch det blev : panerad torsk , ris , philadelphia m örter och, ruccola , spenat , grön o röd sallatooo, paprika och tomater och rödlök

MUMS:





Kjamizar söphy

godis

Kategori: KUL

Hej

nu e jag i hallsta hos min härliga vän toni , igår cyklade vi till statoil mitt i natten när det regnade som värst , jag satt min sjal runt huvudet och såg ut som en påskkärring , sen så fick jag chips ovh  blev glad !!

sen efter ett tag hoppar jag av cykeln(blev skjutsad8-)) och börjar springa , sprang aaas långt:D så¨igår tränade jag duktigt fast jag hoppade dansen i skolan eftersom jag var väääldigt trött..

ah o igår vaknade jag bredvid en liten sak soom kan ta stor plats , o sen körde han mig till skolan i sin skit bil o så hade jag feber och lock i båda öronen , deva inte så värst bra , sen efter de drog jag hem o fixade mig , skulle iväg o fika med O:D de var jätte trevligt tycker jag iaf;D

yey
..
sen fick jag skjuts av världens bästa mikkiz till stationen och till bussen mot toni , där jag e idagoch äter godis.

idag skulle de blivit aarosfortet men NERJ , fett dyrt , domhar höjjt med 80 spänn typ..
fitt

nu ska jag fortsätta äta godis o umgås med tonkan , hejhej

d=DD

Kategori: KUL

nu sitter jag med tandkräm+tandborste i munnen mums säger jag bara , om en halvtimma ska jag och noiminvän göra sällskap till skolan , jag har sovit hos han:D , sov så jävla bra , har inte sovit såhär bra på flera månader , vaknade utvilad , fick tvåtjockamadrasser att sova på ,as skönt täcke , haha ,, grr..

Idag blire engelska och sen samhällskunskap , yeye , de funkar väl , för att vara en  torsdag

ne juste , klockan tio i elva ska jagmöta upp evve och plugga matte också , YEE right!.. nu måste jag gå o spotta ut denhär förbannade tandkrämen som fräter i munnen...






såpp , nu e jag färdig , konstig nog så tog det bara en halvtimma o fixa mig o jag e faktiskt ganska nöjd med resultatet ..

Hoppas hoppas helgen blir bra , har så mkt planer vafan:O typ 4-5 saker , o kommer nog inte ens hinna 3 av de ..
men de ska fan funka ... gaaah va mkt saker de är i skolan , borde egentligen sitta o plugga sönder mig hela helgen , men vem utsätter sig själv för de??
Nejnu ni , nu ska jag kolla lite tivi !

Justja på Grillsp1 ´s bilddagbok finns de härliga bilder på mig o sara från pccity igår:D hah

Puss

OMG:DDDDDDDDD

Kategori: KUL

MEN GUUUD!

NI FATTAR INTE
ring mig så får ni  höra , måste dra

(FJORTISINLÄGG- ska kolla om det drar mer läsare?)

hejjj

Kategori: KUL

idag har jagvarit duktig o gymmat sen har jag cokså varit duktig o solat en halvtimma , goodie goodie soph , nu syns fräknarna dubbelt så mkt , FAN!
Sitter hemma hos andreas o kollar på när rikard spelar gta , haha fett kul ,,dock var jag sämst när jag nyss prövade..

skola imorgon - kul , bara danslektioner , sen stan o sen försäkringskassan o fixa pengar - ja råna.'
'hörsss

jag gråter

Kategori: KUL

vilkenkänsla, vilke JÄVLA KÄNSLA DE VA , aldrig kännt mig så mäktig aldrig känntmig så levande jag har aldrig någonsin gjort något så häftigt i mitt liv ,och kommer nog aldrig göra det heller , fyfan va de va häftigt , och oj va det snurrade .
Jag lovar att ni nångång ska få se hur jag såg ut i filmen där jag snurrar runt bland molnen - nej jag pratar inte om droger ,jag pratar om något så mycket bättre - fallskärmshoppning , ni sominte gjort det kommer aldrig någonsin att fatta , de var något så otroligt häftigt , har kollat på nästan alla fallskärmshopp på youtube nu ,men min är ju fan så jävla bra , såå jaglovar det ska komma en för er också att glo på på youtube där jag e med åh fyfan ..
jAG SKA bara skaffa mig tid till att klippa ihop den filmen ha nfallskärmshopparen gjorde + min kusins rickard ,kan inte bli annat än bra de här ju..

vET Ni vaD? jAG BorDe faN sOva ..

HEDDÅÅ

hahah

Kategori: KUL

bajsnödig jag blev-..

Jag sa ju att jag skulleplugga , käka o vila??
jag käkad eo vilade o läste igenom samhällen en gång , bra de går  , men seriöst så tror jag att jag har ett g redan fastspikat:O? de e ju bra så darför förtjänar jag godis - så ska gåo köpa mig en tablettask snart..
 blir en jävla lång prommis kan jaglovarey ... såå
dags att jag beger mig ut nu i det finfina vädret men förstska jag nog bajsa!


senn så har jag o mikkan hemliga planer som kan bli huuuur bra som helst:D:D

hej bloggen

Kategori: KUL

Idag vaknar jag
TRÖTT SOM FAAAAAAAAAAAN VAR jag , visst einte om jag skule ta livet av mig , ligga  kvar o sova eller dra tillskolan - jagvalde de sämsta alternativet och gick till skolan , väl där blev d elite lugnar fan - hade danslektion - de gick bra , gjorde en mysiga uppvärmning o man kom igång,..


yes sen hade vi röst o rörelse o där kollade vi på cats , såhär såg de ut en timma in i filmen:


haha , aja;)

yee

sen blev det iaf klasstid o vi började prata om vad vi ska klä ut oss till osv , vettefaaan alltså om vi kom fram till något

sen blev de lena en hel eftermiddag - svenska o religion - jag tycker fan religion e kul , hoppas jag tycker de när jag snart ska börja plugga till provet!
 yess på tal om plugga så ska jag snart görat , trot eller ej - samhällsprov på fre!! MAHGAD tur attjag e lite intresserad iaf


yeye , efter skolan så drog jag o mötte upp sara på stan - fikade en snabbig på waynes - jag tog en macka o kaka o hon daimtårta - så göttt!

sen drog jag hem onu sitter jag här

ha´hah( h i slutet betyder att de är roligt på riktigt)
Nyss ringd ejag tre för att påminna om nrflytten IGEN ,, snyggaste killen( ingen aning - men snygg röst o trevlig ) fick jag jprata med ..

Sen när jag typ ska börjar förklara lite saker får jag sendrag i foten o börjar låta : oooooooooh
han bah händer , jag bah ne jag fick lite sendrag bara o fortsätter ooha , o han börjar skratta  hihi kul att man kan få folk att skratta som man aldrig träffat eller pratat med..
men eyy nu ska jag fan chilla me dlite samhäll o sen vila o sen göra mat , o sen....

kolla på tivi o sen plugga ännu mer

jag ska satsa på ett vg!yes yes



JUSTJA !! jag har mitt gamla nr nu igen

07sex30sextiosex123!

Bloggar säkert senare ikväll
hörs

Puss

hellooo thereeeee!

Kategori: KUL

Vad händer ?

OKI

själv så sitter jag hemma o sara o glor ensam mamma söker - paus nu ofcourse

yess idag har jag då sovit hos a fett skön säng o ok mysigt;P
yes sen drog jag hem ,fixade mig lite o sen hem till sara på söndagsmiddag

KOLLA PÅ PROJECTSTYLE.BLOGG.SE så får ni se vad som åts;)

fett gott´vare iaf..

yey , sen drog vi till maxi o köpte lite dip osååå;K

FAAN nu hare börjat så ska slänga mig i sängen bredvid sara!

hörsss babes


bilder kommer senare ikväll från igår=)

okej

Kategori: KUL

gårdagen fetttttttt jävla bra



ikväll - kommer bli fett jävla bra


ska göra tacos snart o fixa mig lite till maskeraden ikväll
puss

tjaråå